fredag 30 juli 2010






















Kjol; Beyond Retro

De HÄR töserna var inne och handlade lite häromdagen, och de var jättesöta. Vi har också fått in ett par bruna vintage Gucci-sandaletter, och en röd DVF skjorta typ woolshirt-modell. Kom och fynda!

Imorgon har vi kläd-tema på jobbet, älskar sånt!

onsdag 28 juli 2010















När jag fyllde 20 fick jag ett smycke i present av mamma, smycket kom från BJØRG och jag älskar deras skapelser! Jag fick en platt silversmycke där det står dream big på. Jättefint meddelande, verkligen! Men jag har liksom inte varit det största fanet av text på smycken.

Så, nu är min familj i norrland och hälsar på släkt och mamma tog en sväng förbi Lycksele där hon hittade en återförsäljare till just
BJØRG. Igår ringde hon och frågade om jag vilel ha ett nytt, så kunde vi byta, så att hon får det jag fick i present, och jag får det hon köpte nu. Hon rabblade upp en hel del smycken, men det enda som jag visste vad det var, var smyckena på fotot ovan. Jag valde det med ögat... tack så jättemycket mamma!





















Disken luktar fis och hav, mitt rum ser äntligen respektabelt ut och jag planerar att baka lite kakor! Vad för slags kakor vet jag inte... kanske sirapskakor formade som hjärtan? Eller varför inte muffins med spännande smaker och ljuvlig kristyr? Eller varför inte slå på stort och baka bullar? Jag har det godaste receptet på bullar... jag lovar!

Idag är min första lediga dag på länge då jag absolut inte har något planerat! Eller ja, jag är ganska sugen att gå på colors ikväll... temafärg; rosa! Jag äger inte så många rosa plagg, men jag har precis köpt ett underklädes-set i rosa med 50-tals skärning!

Seså, nu ska jag fortsätta vara duktig.. nu när jag har tid!

måndag 26 juli 2010

Oj! Vad duktig jag har varit! jag somnade runt 22.30, väcktes när familjen drog till norrland kl 6, funderade på att vara hurtig och gå ut och gå... men tänkte att jag skulle spara det till senare! Somnade om, vaknade kl 9.30, käkade frulle, lagade två dragkedjor (!!) en till en playsuit som jag köpte när jag var i ldn i januari och som gick sönder när jag var på en svartklubb i februari... och den andra dragkedjan tillhör ett par marinblå shorts, och jag känner mig lite som en postgubbe när jag har på mig dem!

Nu har jag diskat, och funderar på att dra ut och gå snart, det är ju faktiskt helt okej väder för sånt... motion alltså.

I fredags var vi på flamingo (igen, who would have known) Det var blomsterfredag, och alla som hade en krukväxt med sig kom in gratis! Jag pimpade min växt med söta klubbor med djur på, och en kontaktannons... så klart!

Och igår, lördag, var vi på flamingo igen... jag hade på mig en grafisk 60-talsklänning i ljust turkost och brunt typ, det första som hände när jag hade beställt ett glas rött var att någon stötte till mig, och jag fick tre ganska stora rödvinsfläckar på klänningen.. på det turkosa tyget! Kvicktänkt som jag är, sprang jag iväg till baren och frågade en kille som höll på att beställa att beställa sodavatten och salt till mig och min klänning... of course kunde han göra det! Tack, snälla du! Och tro det eller ej, men inget spår av rödvin syns på min fina klänning!

Jag och Lovisa startade dansgolvet, vi fick gratis mat och sen drof vi till nef! Jag, kajsa, lovisa, filip och anna tävlade om vad som gick fortare... att gå eller ta vagnen till nef, filip den sparveln vann, men det är bara för att han går så jäklarns snabbt! Herrejisses!

Jag postar lite bilder i ett eget inlägg... ska bara redigera dem lite först!

fredag 16 juli 2010





















Ja, som sagt, som jag har postat i tidigare inlägg, så har vi en liten Beyond Retro fest på Bar Flamingo på tredje långgatan idag, fredag! Kom dit vettja om du inte har något att göra! Har du något att göra tycker jag att du kan komma dit ändå! :)

tisdag 13 juli 2010






















Här har vi Lovisa! En hård dag på jobbet (eller en hård kväll, natten innan?)! Scarveskistan såg så inbjudande ut att man faktiskt var tvungen att testa att lägga sig ned i den, och herreminje vad skönt det var! Jag har jobbat hela helgen, och imorgon är det dags för jobb igen! :)

På fredag är det Beyond Retro fest på Flamingo! Det är bara att droppa förbi och skaka till rumpan och sinnet! Komsi Komsi :)

fredag 9 juli 2010

Jag hittade en av mammas gamla linnen som hon hade när hon var liten... när jag var 12 passade den helt perfekt, nu sitter den som en magtröja! På tal om magtröjor kommer jag ihåg en dröm som jag har haft ungefär två gånger, första gången för ungefär fyra år sedan, och andra gången för kanske två år sedan!

Drömmen gick i alla fall ut på att ett skolfoto skulle tas. Alla var uppradade, jättefina, jättefina hår, jättefina leenden, lite lätt american dream på det hela. Jag var jättenöjd med framträdande och -klick- lät det så var det hela klart! Min dröm snabbspolades lite här, fram till den tiden man faktiskt får hem fotona! Jag tog kuvertet i handen, öppnade det, och blev sjukt jäklarns arg! Jag såg då att jag hade ett par röda manchesterjeans (som faktiskt kan vara snyggt) och en turkos magtröja som slutade precis under brösten (dock hade jag inga bröst när jag var 12, men ändå). Dessutom hade jag världens ölmage, och för allt detta blev jag JÄTTEARG på min omgivning...!

När jag vaknade efter den här drömmen skrattade jag lite, ganska mycket! Jag menar, varför ska man bli arg på andra för att man inte har världens snyggaste kläder på sig? Jag älskar mina ologiska drömmar, på riktigt. Det gör jag!

torsdag 8 juli 2010






















Avsaknaden av min vänstra lab har fått mig på nya piercingfunderingar! Nu funderar jag på att skaffa en såndär septum! Har photoshopat bilden ovan bara för att se hur det skulle se ut!

Tillbaka till 90-talet iaf, jag har nyss målat mina naglar med silverfärg, och nu ska jag glo på tidiga avsnitt av Sex & the City!











































































































































Jag måste väl vara den sämsta på att uppdatera! Fast jag är i princip aldrig hemma, jag har alltid nya upptåg på gång! Jisses, åh minje. Ellerhurmannusäger!

Fotona ovan är i alla fall från midsommar, som spenderades på Asperö... en liten ö utanför gbg! Så himla fint och idylliskt! Jag och Kajsa har sagt att vi ska dra ut dit någon gång bara för att sola och bada, mmmmm...

Imorgon ska jag på Flamingo, där det franska bandet Jamaica (franskt, men ett helt annat lands namn, kul!) spelar! Kolla in Flamingo Här, och Jamaica Här.